Acne behandelingen

Acne behandelingen bij Complete Skincare worden afgestemd op uw specifieke situatie. Acne vraagt om een deskundige aanpak. Bij de behandeling is het belangrijk de huid diep te laten reinigen door een specialist. Zo worden littekens voorkomen. Complete Skincare werkt bij acne behandelingen dan ook met aangepaste producten die speciaal hiervoor ontwikkeld zijn.

Wat is acne en hoe ontstaat het?

Acne is een ontsteking van de huid rondom de talgklieren en komt vaak voor in gezicht, nek, hals, schouders en rug. Meestal zijn hormonale veranderingen de oorzaak van acne. Zoals in de puberteit. Maar ook andere factoren kunnen een rol spelen.
Acne kan niet ontstaan door verkeerde voeding, tekort aan vitamine, slechte hygiëne of transpiratie.

Acne kan zich ontwikkelen tot een uitgebreide huidaandoening die psychische problemen kan geven. De huid wordt rustiger en littekenvorming beperkt met een goede acne behandeling.

Behandeling acne huid

Acne is te behandelen maar helaas niet van de ene op de andere dag te genezen.
Belangrijkste is de huid tot rust te brengen. Hiervoor is goede, diepe reiniging essentieel. Tijdens de behandeling van de huid zullen we ons daar op richten.

Het is belangrijk deze behandeling thuis voort te zetten. Uiteraard adviseren wij u daar graag over. En zijn de benodigde verzorgingsproducten bij ons te vinden.

Voor wie is de acne behandeling geschikt?

Tijdens het gratis intake gesprek wordt een huidanalyse gemaakt. Van hieruit wordt het behandelplan met u besproken. U kunt uw vragen kwijt en u weet wat u van de acne behandeling kunt verwachten.

Zo kan gebruik gemaakt worden van Mesotherapie om actieve acne te stoppen door de ontstekingen tot een minimum te beperken of zelfs volledig te genezen.

Of Microdermabrasie om de textuur van de huid te verbeteren. En zowel de zichtbaarheid als de sporen die de acne heeft achtergelaten te verminderen.

Neem contact op voor acne behandelingen

Neem contact op om de zien welke acne behandeling bij uw huid past.

Prijzen van de diverse behandelingen kunt u vinden in de prijslijst. Ook ontspannende gezichtsbehandelingen worden met de grootste zorg uitgevoerd. Het behandelplan wordt altijd in overleg met u opgesteld zodat de kosten hiervan duidelijk blijven.

Tijdens het intake gesprek kunt u al uw vragen kwijt en zal ik u zo goed mogelijk adviseren. Maak een afspraak door te bellen naar 0172-850545.