De blend methode

De blend methode wordt met verschillende doelen ingezet. Het verwijderen van huid oneffenheden en vlekjes bij elektrocoagulatie. En ongewenste haartjes door elektrisch epileren.

Bij de blend methode wordt gebruik gemaakt van een minuscuul naaldje. Met dit naaldje wordt enkele seconden stroom gegeven. Dit zult u ervaren als een hitte die in de huid ontstaat. Hierdoor laten ongewenste haren los en zijn storende haarvaatjes niet meer zichtbaar.

Op verwijzing van een huisarts kunnen deze behandelingen gedeeltelijk door uw zorgverzekeraar vergoed worden, kijk hiervoor even in uw polisvoorwaarden.

Elektrisch epileren

Elektrisch epileren is een techniek die al jaren door de schoonheidspecialiste, met de juiste opleiding en specialisatie, wordt uitgevoerd. Elektrisch epileren is geschikt voor relatief kleine oppervlaktes zoals het gezicht.

Steeds vaker wordt deze techniek vervangen door laser ontharing of IPL. Ondanks dat deze methodes veel resultaat geven, kunnen niet alle behandelingen/haren er mee gedaan worden. Laser en IPL kunnen geen blonde, grijze en rode haren verwijderen, door het gebrek aan pigment (kleur) in het haar. Hiervoor is elektrisch epileren de enige oplossing, de blend methode.

Huid oneffenheden verwijderen met elektrocoagulatie

Huid oneffenheden worden verwijderd door middel van elektrocoagulatie.
Denk hierbij aan oneffenheden als miliën/gerstekorrels, steelwratjes, dermatosis papulosa nigra, teleangiëctasieën(kleine bloedvaatjes), couperose en rosacea.

Deze techniek is prima in te zetten tijdens een gezichtsbehandeling om huid oneffenheden te verwijderen.

Steelwratjes verwijderen

Steelwratjes komen vaak voor in het gezicht, op de hals en onder de oksels. Ze zijn daardoor ontsierend en/of irriterend. Gelukkig zijn steelwratjes makkelijk en snel te verwijderen d.m.v. elektrocoagulatie. Het steelwratje wordt doorgesneden met een dunne hete naald. Er kan na het verwijderen een klein korstje ontstaan dat na enkele dagen vanzelf afvalt.

Gerstekorrels verwijderen

Gerstekorrels of Miliën, zijn veel voorkomende kleine cysten van de huid. Meestal gaat het om talrijke, speldenknopgrote verhevenheden die vooral op een droge huid voorkomen, met name rond de ogen. Gerstekorrels zijn zeer oppervlakkige cysten, gevuld met hoornmassa (dode huidcellen). Vaak verdwijnen gerstekorrels spontaan. Gebeurt dit niet dan kunt u de gerstekorrels laten verwijderen door middel van elektrocoagulatie.

Rosacea behandeling

Rosacea behandelingen worden uitgevoerd als blijvend verwijde bloedvaatjes voorkomen in combinatie met erytheem (roodheid) en papulopustels (puisten). Rosacea is aanvankelijk een vluchtige, maar op den duur een blijvende roodheid in het gezicht. Dit als gevolg van verwijding van de oppervlakkige huidbloedvaatjes. Zodra de ontstekingen niet meer op de voorgrond staan kunnen de bloedvaatjes behandeld worden d.m.v. elektrocoagulatie.

Maak een afspraak voor het verwijderen van huid oneffenheden

Maak uw afspraak door te bellen naar 0172-850545. Ik plan een gratis intake gesprek met u in. Tijdens dit gesprek zal er een huidanalyse plaatsvinden waarin duidelijk wordt welke behandeling uw huid nodig heeft.

Complete Skincare werkt met diverse hoogwaardige apparatuur. Zo kan ik uw huid altijd bieden wat deze nodig heeft. Mesotherapie en microdermabrasie kunnen hierbij ingezet worden om huid oneffenheden te verwijderen en uw huid te laten stralen.

Prijzen kunt u vinden in de prijslijst. Heeft u vragen over wat ik voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op, ik informeer u graag.

LET OP: MET DEZE BEHANDELING DOEN WE AAN SYMTOOM BESTRIJDING EN GEEN OORZAAK BESTRIJDING