Laser ontharen

Laser ontharen kan worden toegepast op vrijwel alle plekken op het lichaam. Dit maakt laser ontharen een perfect alternatief voor scheren, harsen en epileren.
De haren worden verwijderd zonder de huid te beschadigen. Onze apparatuur is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.

Complete Skincare maakt gebruikt van geavanceerde apparatuur. Voor het laser ontharen wordt de LightSheer diodelaser gebruikt. Deze ontharingslaser onderscheidt zich op vele punten van zijn concurrenten. De uiterst kritische Amerikaanse keuringsdienst heeft deze laser toestemming gegeven de term “permanente haarreductie” te voeren. De resultaten zijn dan ook verbluffend met 80%! En klinisch onderzoek heeft de werking op lange termijn aangetoond.

Met laser ontharen, definitief ontharen

Laser ontharen is een vorm van definitief ontharen. De laser werkt in op het pigment in het haar. In de met laser behandelde haarzakjes zullen geen haartjes meer groeien.
Haarzakjes verkeren wisselend in de groeifase. De haarzakjes in de groeifase worden het meest effectief aangepakt door de behandeling. Daarom wordt laser ontharen als kuur, in diverse behandelingen, uitgevoerd. Meestal zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig voordat de haren definitief weg blijven.
Laseren is in principe pijnloos al kunnen sommige mensen de laser als gevoelig ervaren.

Laser ontharen of IPL?

Zowel laser als IPL zetten licht om in warmte. Toch is er een wezenlijk verschil tussen deze twee. Bij laser ontharen wordt 1 golflengte gebruikt. Het vermogen is daardoor hoger. Dieper gelegen haarwortels kunnen beter worden bereikt.
IPL flitslampen gebruiken een mix van vele soorten licht. Deze dringen minder diep door en zullen niet alle haarvaatjes kunnen bereiken. Daarnaast kan het flitslicht van IPL niet heel gericht geplaatst worden.
IPL is hierdoor veel minder effectief en duurzaam dan laser ontharing.

Voor wie is laser ontharen geschikt?

Laser ontharen werkt het beste bij donkere beharing en een lichte huid. Donker haar neemt de energie van de laser beter op. Bij een lichte haarkleur of donkere huid werkt de behandeling minder goed. Daarom bieden wij ook een alternatief aan in de vorm van elektrische epilatie. Dit werkt goed op grijze, blonde en rode haren waarin minder pigment zit.

Laser ontharing is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het gezicht, borst, buik, billen, benen, rug, oksels en bikinilijn kunnen succesvol worden onthaard.

Maak uw afspraak voor laser ontharing

Maak uw afspraak voor laser ontharing door te bellen naar 0172-850545.
In het gratis intake gesprek adviseer ik u over deze behandeling en stel ik, samen met u, een behandelplan op. Prijzen kunt u vinden in de prijslijst.
Let erop dat u 6 weken voor de behandeling niet onder de zonnebank of in de volle zon gaat en niet harst of epileert. U mag wel scheren of knippen.
Heeft u vragen over laser ontharen? Neem gerust contact op, ik informeer u graag.