Dr. Murad

“I can’t think of a more rewarding life than being able to help people look younger, feel healthier, and live happier”


Dr. Howard Murad MD

Dr. Murad

Dr. Murad wordt door de Amerikaanse Vogue geroemd als één van de beste dermatologen van Amerika. Ook de Amerikaanse ELLE heeft hem in april 2009 nog de Beauty Genius 2009 genoemd. Zijn kennis én ervaring als dermatoloog, apotheker en onderzoeker worden gecombineerd in een doeltreffend assortiment producten en salonbehandelingen. Het merk biedt voor alle huidtypen een oplossing, of je nu definitief een einde aan acné of rimpels wilt maken of als je hebt besloten je huid uitstekend tegen de zon te beschermen. Dr. Murad heeft een allesomvattende benadering voor een gezonde huid en deze is vanaf nu ook in Nederland binnen handbereik!

Innovatie
Door jarenlang onderzoek is dr. Murad achter het hoofdprobleem van huidveroudering gekomen: het Cellular Water Principle™. Door de jaren heen verliest het celmembraam elasticiteit en raakt ‘lek’. Door gezonde voeding (aangevuld met zijn voedingssupplementen) en een huidverzorging gebaseerd op herstel van het celmembraam, behoudt de huid zo lang als mogelijk de natuurlijke jeugd.

Dr. Murad’s ontdekkingen heeft de kijk op huidverzorging zoals wij deze nu hebben, letterlijk doen veranderden. Hij en zijn onderzoeksteam zijn toonaangevend op het gebied van onderzoek en gaan verder waar andere onderzoekers zijn gebleven. Er staan dan ook inmiddels maar liefst 18 patenten op zijn naam.

Hij was de eerste die werkte met anti-oxidanten en vitamine C in huidverzorgingsproducten. Hij is onder andere verantwoordelijk voor de introductie van de Alpha Hydroxy zuren, Infusietechnologie, Pomegranate Technologie en de meest recente is de Durian Extract technologie in de wereld van de huidverzorging. Deze technologieën zijn toegepast in de uitgebreide huidverzorgingslijn en maken deze lijnen tot een van de meest innovatieve en effectieve behandelingen ter wereld.

Dr. Murad
Dr. Murad is gediplomeerd dermatoloog, farmaceut en arts. Hij runt een bloeiende praktijk in Los Angelos en heeft door de jaren heen een patiëntenbestand van meer dan 50.000 tevreden cliënten opgebouwd. In 1989 richtte hij Murad Inc. op om zijn baanbrekende huidverzorgingtheorieën en methoden met mensen wereldwijd te delen. Ook ontwikkelde hij een programma dat mensen echt helpt bij het verkrijgen van een acnevrije, gezonde huid. Dr. Murad is de schrijver van de succesvolle boeken Wrinkle Free Forever en The Cellulite Solution. Het is dan ook niet voor niets dat miljoenen mensen baat hebben bij zijn huidverzorgingproducten.

Filosofie
Een gezonde stralende huid is, volgens dr. Murad, het resultaat van een uitgebalanceerde combinatie van goede huidverzorging, goede voeding (aangevuld met voedingssupplementen) en lekker in je vel zitten. Hij noemt dit het Inclusive Health Concept?. Je van binnen goed voelen, doet je huid stralen. Dr. Murad gelooft dat de juiste aanpak van zowel innerlijke, uiterlijk en emotionele verzorging zorgt voor een gezonde, mooie huid en algeheel welzijn. Dr. Murad heeft met zijn Inclusive Health Concept® en het Cellular Water PrincipleTM honderdduizend mensen geholpen.

Uiterlijk
Met de huidverzorgingsproducten van Dr. Murad wordt de barrièrefunctie van de huid versterkt en het huidvermogen om zoveel mogelijk water op te slaan vergroot. Door onder andere gebruik te maken van anti-oxidanten, ontstekingsremmers en hydratoren in zijn producten, wordt de basis gelegd voor een gezonde, stralende en jong uitziende huid.

Innerlijk
Zorg ervoor dat je de juiste voeding aangevuld met de juiste voedingsupplementen binnenkrijgt. Rauwe groenten en fruit bevatten veel water dat zorgt voor gezonde huidcellen. Neem bij iedere maaltijd genoeg groenten en fruit tot je en drink elke dag voldoende.

Emotioneel
Be Happy! Een gelukkige, opgewekte geest draagt bij aan je algehele gezondheid van binnen en van buiten. Wie zich van binnen goed voelt, straalt dit ook uit naar anderen.

In het prijswinnende Murad Inclusive Health® Center en Spa in Los Angelos worden dagelijks honderden mensen hierbij geholpen.