Microdermabrasie behandeling

Een Microdermabrasie behandeling is een natuurlijke, intensieve en effectieve oppepper. Naarmate we ouder worden vertraagt de natuurlijke afvoer van dode huidcellen.
Ze blijven langer op de huid liggen waardoor de huid een doffe uitstraling krijgt. Ook neemt de huid in zijn activiteit af en gaat verslappen.

“Laat uw huid weer stralen met deze verjongingskuur, kies een microdermabrasie behandeling.”

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een intensieve peeling, waarbij de dode huidcellen laagje voor laagje worden verwijderd door middel van superfijne aluminiumoxide kristallen. Daarmee stimuleert het de aanmaak van nieuwe huidcellen, de huid wordt weer actief en gaat er veel beter uitzien.
Deze methode is minder pijnlijk dan de conventionele laser- of chemische peeling en een stuk veiliger voor ieder huidtype en iedere huidskleur.

Voor wie is een microdermabrasie behandeling geschikt?

Een Microdermabrasie behandeling is, naast een kuur, ook geschikt als snelle, tijdelijke opfrisbeurt van de huid. Ideaal als u bijvoorbeeld naar een feestje gaat.

Helaas kunnen we niet met één behandeling voldoende resultaat bereiken, maar adviseren we altijd een kuur te doen van 5 tot 10 behandelingen met tussenpozen van 7 tot 14 dagen.
Microdermabrasie behandelingen zijn geschikt voor de volgende doelen:
– verfijnen van lijntje en rimpels
– verminderen van pigmentvlekken
– vervagen van littekens (acne littekens)
– verfijnen van grove poriën
– doorbloeding van de huid stimuleren

De microdermabrasie behandelingen zijn geschikt als u de huid weer een gezonde uitstraling wilt geven. Vooral rokers, mensen die langdurig ziek zijn geweest en mensen met een aangetaste huid, hebben baat bij deze behandelingen.

Maak een afspraak voor een microdermabrasie behandeling

Naar aanleiding van het gratis intake gesprek kunnen we een behandelplan samenstellen en bekijken wat er mogelijk is.
De microdermabrasie behandeling kan ingezet worden als onderdeel van een gezichtsbehandeling, acne behandeling of in combinatie met mesotherapie gebruikt worden.

Prijzen, van deze en andere behandelingen, kunt u vinden in de prijslijst.

Maak hier uw afspraak

Heeft u vragen over de microdermabrasie behandeling. Neem contact met mij op, ik informeer u graag.