Complete Skincare

Praktijk voor huidverbetering

Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandelingen worden naarmate we ouder worden steeds belangrijker.

De dagelijkse routine thuis alleen is niet genoeg om de huid de voeding te geven die het nodig heeft. Huidverbetering is steeds belangrijker. De huid heeft eens in de 5 a 6 weken een boost nodig die alleen een schoonheidsspecialist kan geven.

Bij een ontspannen gezichtsbehandeling wordt u huid op een zachte manier gereinigd en verzorgd.


Complete Skinkare heeft verschillende behandelingen in het pakket:

Basis behandeling 30 minuten

Basis behandeling 60 minuten

Luxe behandeling 60 minuten


Klapp huidverzorging


In werk in mijn salon met het mooie merk Klapp Cosmetics. Ik heb voor dit merk gekozen omdat de producten van Klapp rijk zijn aan werkzame stoffen en bij iedere behandeling een prachtig resultaat geven.

Klapp Cosmetics is een pionier in de wereld van schoonheid en staat voor innovatieve cosmetische behandelingen die hun tijd vooruit zijn. Als een van de laatste grote visionairs van de beauty-industrie zet Gerhard Klapp al sinds 1980 wereldwijd toonaangevende trends. Zijn diepgaande kennis investeert Gerhard Klapp onvermoeibaar in onderzoek & ontwikkeling van cosmetische huidbehandelingen, speciale huidtreatments en huidverzorgende producten. 

Voor iedere huidtype en elke huidaandoening heeft Klapp een product. Klapp Cosmetics staat voor innovatie en combineert traditionele, uit de oudheid gekende natuurlijke ingrediënten, met de meest moderne hoogtechnologische werkstoffen.

Klapp behandelingen, vrij van minerale olien, parabenen & PEG's. Dermatologisch getest. Anti-aging en duidelijke huidverbetering voor huidproblemen of tekortkoming. Klapp heeft ook voor de thuisverzorging producten die een perfecte aanvulling zijn op je behandeling van Complete Skincare.