Mesotherapie, tegen huidveroudering

Mesotherapie laat de huid weer jong, strak en gezond aanvoelen.
Tijdens de mesotherapie wordt gewerkt met 100% biologische en parabenen vrije producten. De unieke formule geeft een oplichtende resultaat en verstrakt de huid. Mesotherapie wordt met veel succes ingezet tegen huidveroudering. Maar ook vetophopingen en cellulitis worden er goed mee behandeld.

“Het doel is niet de huid jonger te maken maar de huid zich jonger te laten gedragen.”

Rimpeltjes, fijne lijntjes, een vale of zonbeschadigde huid, u zult weer stralen met behulp van mesotherapie.

Wat is Mesotherapie

Mesotherapie is een huidverjongende behandeling. De gebruikte stoffen worden specifiek afgestemd op de behoefte van uw huid. Door middel van mesotherapie dringen de stoffen diep door in de bovenste huidlagen om deze van binnenuit te repareren.
De stofwisseling van de huid komt op gang, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Na de mesotherapie kuur zijn rimpels aanzienlijk verminderd en ziet uw gezicht er stralender uit.

Mesotherapie is pijnloos, er kan een iets prikkelend gevoel optreden tijdens de gezichtsbehandeling. Uiteraard wordt het beste resultaat verkregen met de juiste behandeling. Maar ook door de huid met de juiste werkstoffen te voeden na een mesotherapie behandeling. Dit doen we met zeer hoogwaardige werkstoffen, verwerkt in een medisch ampul. Hiervan kan een cocktail gemaakt worden. Uw specialiste zal de cocktail samenstellen naar behoefte van uw huid.

Voor wie is mesotherapie geschikt?

Mesotherapie is geschikt voor alle huidtypen, ook de zeer gevoelige huiden. Juist direct na de behandeling ziet u er op zijn mooist uit! Ideaal dus voor een trouwerij, feest of evenement.

“Voelt u zich jonger dan uw spiegelbeeld laat zien? Dan is mesotherapie geschikt voor u.“

De mesotherapie behandeling is onder andere geschikt als striae behandeling, pigmentatie behandeling, acne behandeling, rosacea behandeling, verstevigingkuur en cellulitis behandeling.
Daarnaast vermindert het wallen en donkere kringen rond de ogen en kunnen littekens doeltreffend worden behandeld.

 

Maak een afspraak voor uw mesotherapie behandeling

Mesotherapie is prima te combineren met diverse andere behandelingen.
Waar microdermabrasie huid oneffenheden van buitenaf aanpakt, gaat mesotherapie van binnenuit te werk.

Meteen na de eerste behandeling zijn de huidverbeteringen van buitenaf te zien. Van binnen werkt het behandelresultaat door. Afhankelijk van het gewenste resultaat komt u in kuurverband terug.

Tijdens het gratis intake gesprek zal er, naar aanleiding van de huidanalyse, een behandelplan worden opgesteld. Passend bij uw wensen en de behoeften van uw huid.

Prijzen van deze en andere behandelingen kunt u vinden in de prijslijst.
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op.
Maak uw afspraak via het telefoonnummer 0172-850545.