Gezichtsbehandelingen worden naarmate we ouder worden steeds belangrijker.

De dagelijkse routine thuis alleen is niet genoeg om de huid de voeding te geven die het nodig heeft. Huidverbetering is steeds belangrijker.

De huid heeft eens in de 4 a 6 weken een boost nodig die alleen een schoonheidsspecialist kan geven.

Bij een ontspannen gezichtsbehandeling wordt uw huid op een zachte manier gereinigd en verzorgd.

 

Complete Skincare heeft verschillende behandelingen in het pakket:

  • Basis behandeling 30 minuten
  • Basis behandeling 60 minuten
  • Luxe behandeling 60 minuten
Madelinde in behandelruimte

Klapp Cosmetics

Ik werk in mijn salon met het mooie merk Klapp Cosmetics. Ik heb voor dit merk gekozen omdat de producten van Klapp rijk zijn aan werkzame stoffen en bij iedere behandeling een prachtig resultaat geven.

Klapp Cosmetics is een pionier in de wereld van schoonheid en staat voor innovatieve cosmetische behandelingen die hun tijd vooruit zijn. Als een van de laatste grote visionairs van de beauty-industrie zet Gerhard Klapp al sinds 1980 wereldwijd toonaangevende trends. Zijn diepgaande kennis investeert Gerhard Klapp onvermoeibaar in onderzoek & ontwikkeling van cosmetische huidbehandelingen, speciale huidtreatments en huidverzorgende producten.

Voor iedere huidtype en elke huidaandoening heeft Klapp een product. Klapp Cosmetics staat voor innovatie en combineert traditionele, uit de oudheid gekende natuurlijke ingrediënten, met de meest moderne hoogtechnologische werkstoffen.

Klapp behandelingen, vrij van minerale olien, parabenen & PEG’s. Dermatologisch getest. Anti-aging en duidelijke huidverbetering voor huidproblemen of tekortkoming. Klapp heeft ook voor de thuisverzorging producten die een perfecte aanvulling zijn op je behandeling van Complete Skincare.

Klapp

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken voor een behandeling? Maak dan direct een afspraak via het formulier. Heb je nog vragen of weet je niet welke behandeling je moet kiezen? Neem gewoon even contact op.