Ik ben Madelinde Achterberg en ben met veel plezier al vanaf 1996 schoonheidsspecialiste.

Ik heb mijn ervaring opgedaan door te werken in salons, klinieken en het volgen van diverse opleidingen, specialisaties en cursussen.

Begin 2009 heb ik besloten om mijn eigen salon te openen onder de naam Complete Skincare, praktijk voor huidverbetering, die uniek is voor Alphen aan den Rijn

Met deze praktijk wil ik mij onderscheiden en meer kunnen bieden dan een basis schoonheidssalon. Door de vele mogelijkheden en professionele medische apparatuur denk ik dat dit goed gelukt is.

Naast een lekkere ontspannende behandeling op diverse niveaus, wil ik ook echte huidverbetering aanbieden wat net iets verder gaat dan alleen een gezichtsbehandeling en nog een stap voor de plastische chirurg en/of botox/fillers.

U kunt op mijn site al een idee krijgen welke behandelingen ik allemaal aanbied, vele soorten behandelingen van de huid zijn mogelijk.

behandelruimte

Hoe ik werk

Omdat ieder persoon andere wensen / verwachtingen van een schoonheidsspecialiste heeft, elke huid anders is en andere  behoeftes heeft werk ik met een gratis intake gesprek en huidanalyse. Zo kunt u eerst met al uw vragen en wensen bij mij terecht betreffende de huid. In dit gesprek kan ik een goed beeld krijgen wat u verwacht en kan ik u ook uitleggen wat er mogelijk is met welke behandelingen.

Zo stel ik eventueel een behandelplan samen dat ik vervolgens weer met u bespreek zodat u weet wat de resultaten zullen zijn.

Op deze manier hoop ik transparante informatie te geven zodat u met een tevreden gevoel mijn salon verlaat.

Ik neem ruim de tijd voor al mijn cliënte. In principe zal er nooit een andere klant staan te wachten zodat u het gevoel krijgt dat er echt tijd en aandacht aan u word besteed.

Voor mij is maar 1 ding belangrijk: U!

Een tevreden en begrepen klant zal dit uitstralen en doorvertellen. Ik hoop u spoedig te mogen verwelkomen in mijn praktijk.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken voor een behandeling? Maak dan direct een afspraak via het formulier. Heb je nog vragen of weet je niet welke behandeling je moet kiezen? Neem gewoon even contact op.